Νεα Μακρη Φωτια / Megalh Fwtia Twra Sth Nea Makrh Enisxyontai Oi Pyrosbestikes Dynameis Pics Vids Newsbomb Eidhseis News : — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Wiwwnvqjqjr1rm
Wiwwnvqjqjr1rm from www.athensvoice.gr
23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Se Yfesh Ta Pyrina Metwpa Kataggelies Gia Emprhsmo Binteo Ellada Iefimerida Gr
Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Se Yfesh Ta Pyrina Metwpa Kataggelies Gia Emprhsmo Binteo Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια.

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Aygh
Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Aygh from www.avgi.gr
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Νεα Μακρη Φωτια / Megalh Fwtia Twra Sth Nea Makrh Enisxyontai Oi Pyrosbestikes Dynameis Pics Vids Newsbomb Eidhseis News : — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια.